Våra frisörer - Perukmakeri - Ögonfransförlängning - Kontakta oss - Prislista - Bilder - Gästbok - Startsida

Peggis Barber shop Peruk perukmakeri peruker sofi löshår lösögonfransar östergötland landstinget peruker

Perukmakeri

1990 började jag arbeta med peruker. Att hjälpa kunder är väldigt stimulerande. Vissa kunder vill göra sig fina för en kväll, andra för en längre tid.
Efter att ha genomgått ett flertal kurser och utbildningar fick jag det gesällbrev som på den tiden krävdes för att vara auktoriserad inom peruk och hårersättningar. Jag arbetar med alla slags hårersättningar och klipper och syr in så att de passar på bästa sätt och blir personliga.

En annan kundkrets behöver hjälp med hårersättning på grund av sjukdom.

Jag ser det som ett oerhört förtroende att få hjälpa den här kundgruppen och ser verkligen till att bjuda på tid, service, kunskap och förtroende så att hårersättningen blir perfekt och kunden känner sig fin i sin vardag. Jag tror och har även fått det bekräftat genom flera kunder att det är jätteviktigt att känna sig fin och nöjd med sitt utseende vid rehabiliteringen av sin sjukdom.

Jag har avtal med Landstinget och sekretess gäller naturligtvis hos mig. Jag håller mig ständigt uppdaterad och ajour med det senaste genom kurser och utbildningar. Ring gärna eller välkommen in på salongen för en konsultation.


Sofi

 

Jag arbetar endast med produkter
från professionella leverantörer

• Peruker
• Extensions
Tupéer
• Löshår
• Hårdelar
• Hårersättning
• Skötselprodukter

 

Frisk som sjuk kan skaffa vackra fransar!

När man har tappat fransarna genom sjukdom sätter man då dit fransar så är man snabbt på banan igen.
Det tar en tid för håret på huvudet att växa ut, men med ögonfransar känner du dig snabbt fin!

 

Artikel i Norrköpings Tidningar

Sofi Andersson är frisör på Peggis Barber Shop och perukexpert med landstingsavtal och tystnadsplikt. När Kari Folden tappade allt sitt hår på grund av cellgiftbehandling kom hon till Sofi. Läs hela artikeln i NT genom att klicka på bilden till vänster. Den öppnas i form av en PDF.

 


Cecilia Larssén

Se Cecilia med och utan peruk genom att klicka på bilden till vänster.