Våra frisörer - Perukmakeri - Ögonfransförlängning - Kontakta oss - Prislista - Bilder - Gästbok - Startsida

Peggis Barber shop Peruk perukmakeri peruker sofi löshår lösögonfransar östergötland landstinget peruker

Jag äger och driver Peggis Barber Shop tillsammans med
min syster Sofi. Mitt yrkesval var inte särskilt svårt att fatta, redan som 6-åring bestämde jag mig för att bli frisör. Jag tränade flitigt på kompisar som jag gjorde allt för att övertyga att de behövde piffa till sig i håret.

Efter utbildning och gesäll arbetade jag något år på salong innan min stora dröm, att öppna egen salong, gick i uppfyllelse. Vi började i gamla squashcenter där vi hade en härlig tid, vi arrangerade många frisyrvisningar och fashionshower där vi blandade aktörer från olika branscher, kläder, frisyr, smink osv.

Så småningom blev lokalen för liten och vi flyttade till Garvaregatan
där vi fortfarande verkar. Det är fortfarande lika roligt att ta hand om en kund och få skapa och göra någon fin.

Jag vill alltid göra ett perfekt jobb. När jag är ledig och kopplar av är det stugan i skärgården som gäller. Att få ta båten ut till en soldränkt ö ute i havsbandet, tända grillen och bara njuta det är livskvalitet för mig och ett jättebra sätt att ladda batterierna.

Jag driver salongen tillsammans med min syster Peggi. Jag har lång erfarenhet som frisör och älskar verkligen yrket. Min specialitet är färg och form och jag kommer gärna med nya ideér för att hitta en frisyr som är personlig och passar just för dig. Det bästa med yrket är just att få skapa och vara kreativ samtidigt som man får träffa så många underbara kunder.

Min speciella talang och inriktning är mitt arbete med peruker.
Jag arbetar via avtal med landstinget. Man behöver inte vara sjuk för att bära hår. Det är många som vill bära peruk av olika anledningar. Jag klipper in, syr in och syr ut alla peruker så dom blir personliga för just dig. Jag arbetar med så väl toupe, posticher som hårdelar.
Varje hårdel blir specialdesignad för just denna kunden. Det är stort för mig att kunna hjälpa människor i behov av det.

Jag har jobbat här på salongen sedan mars 2013. Min främsta drivkraft är att se mina kunder nöjda. Jag gör alltid mitt yttersta för att uppnå bästa möjliga resultat.

Jag jobbar med allt från klippningar och hårbehandlingar till ögonbryn, fransar, öronhåltagning och make-up. Jag är även diplomerad inom extensions/löshår.

På fritiden ägnar jag mycket tid på gymmet och umgås med vänner och familj.


Jag är en glad tjej som tycker om att träffa nya människor och utmaningar. Jag älskar mitt jobb som frisör och att vara kreativ. Jag har jobbat på salongen sedan augusti 2012.

Jag får inspiration från kurser och visningar. Mina mål är att du som kund är i fokus och att få mina kunder 100% nöjda. Mina specialiteter är klippningar, färgningar, håruppsättningar och extentions som jag även är diplomerad inom.

Förutom mitt jobb så håller jag på med dans som jag har gjort sedan 10 år tillbaka.


Jag som driver Source of Nature på Peggis Barber shop heter Caroline Schilling och kommer ifrån Rejmyre där jag bor tillsammans med min sambo och våra två barn. Jag är mycket mån om att alla mina kunder ska lämna salongen 100% nöjda. Det som gör mig glad är att se andra människor glada.Jag jobbar med bland annat ansiktsbehandlingar, massage, fotvård, vaxning, aromamassage, inpackning mm. Se allt utförligt på min hemsida som du besöker genom att klicka på bilden ovan, till vänster eller länken nedan!

Du kan boka tid hos mig genom att ringa till
Peggis Salong eller på 076-2478056